Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 7-4-2024.
  • Zondag 7 apr
  • Eindhoven (Noord Brabant)

040RIDE 2024 Toertocht

  • Racefiets

Schrijf je hier in voor een gravelrit of wegtocht van onze 040RIDE2024 !

Je kunt vanaf 9.00 uur starten bij OP NOORD, Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. De pauzeplaats halverwege is in het centrum van Eindhoven, in de monumentale Steentjeskerk, bij het nieuwe wielercafé VELOSOOF i.s.m. met onze hoofdsponsor John Knoops 'Passion for Bikes', adres: Sint Antoniusstraat 5-7 Eindhoven.

De 040-gravelritten van 60, 80 en 100 km voor gravel- of mountainbike volgen de contouren van de stad en waaieren uit over de natuur. Het zijn gevarieerde en uitdagende ritten met merendeels onverharde paden, afgewisseld door ontspannen glad wegdek. Geniet van de afwisseling van zowel stedelijk als natuurlijk Eindhoven en ontdek onbekende weggetjes.

Voor de 040-toertochten op de weg kun je kiezen uit 80, 100 en 120 km. Ook hier maken we een ronde om Eindhoven. In tegenstelling tot de gravelroutes gaan deze alleen over uitstekende en verkeersluwe wegen en fietspaden. Geniet ook hier van de mooie natuur, afgewisseld door de sfeer van de stad.

Omdat de tochten niet zijn uitgepijld bieden we deelnemers tevens de mogelijkheid aan om in door ons begeleide groepen de 80 en 100 km toertochten op de weg te rijden. Het is wenselijk je hiervoor van tevoren aan te melden (afstand en snelheid). Dit kan via secretariaat@tcwoensel.nl. De begeleide tochten starten om 10:00 uur met een 28 km-groep en een 30-km groep. Een helm dragen is verplicht.

De inschrijving kost bij voorinschrijving € 6 en NTFU-leden € 5. Daginschrijving kost € 7 en NTFU-leden € 6.

Meer info vind je op www.tcwoensel.nl. Daar zullen ook de GPX-tracks beschikbaar worden gesteld, maar let op: de laatste versies verschijnen in de week voor de start: gebruik die aub !

Toertocht details 80 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Op Noord, Oude Boschebaan 11
plan route
Hoogtemeters
29 hm
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub Woensel
Website
www.tcwoensel.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Erik
Mooie route met opzich mooie pauzeplaats, helaas lag deze midden in Eindhoven. Om dwars daarvoor door een drukke stad te rijden was dat het niet waard.
Mooi rondje