Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 2-4-2023.
  • Zondag 2 apr 2023
  • Raalte (Overijssel)

Orbea-Kjelvik Omloop van Salland 2023

  • Racefiets

Op zondag 2 april, de dag van de ronde van Vlaanderen, staat de eerste toertocht “De Omloop van Salland” van “FTC Heikera” op het programma. We starten en finishen deze tocht bij “Grand Café De Wettering” in Lierderholthuis.
Dit jaar wordt de tocht mede georganiseerd door Team Orbea Salland. Zij fietsen dit jaar voor het KWF de Alpe d'Huez op. Dat betekent dat de gehele opbrengst van de Omloop naar het goede doel gaat!
Omdat wij de Alpe d'Huez beklimmen, zit er naast de welbekende kasseienrit van 75 km ook een rit van 100 km bij die over de Sallandse Heuvels gaat. Maar ook voor de recreatieve fietser is er een tocht van 40 km uitgezet.
• “Rondje Rustig aan”…ook voor de dikke banden!
40 km mooie route door Salland voor de racefietser die net uit de winterslaap komt en de recreatieve fietsers met of zonder e-bike die graag onderweg nog even een bakje koffie willen doen.
• “Lekker Toeren”
75 km dit is een tocht voor de echte fietsers die houden van de klassiekers en kasseien niet schuwen! De route gaat door het prachtige Sallandse landschap, over asfalt en klinkers!
• “Sallandse Heuveltour”
100 km gaat over de welbekende Sallandse Heuvels, wie gaat er voor de bolletjestrui, wie is de klimgeit in jullie fietsgroep. Deze route is niet bepijld.

Toertocht details 40 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Lierderholthuisweg 49a
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
FTC Heikera
Website
www.heikera.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.