Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 7-5-2023.
  • Zondag 7 mei 2023
  • Weesp (Noord Holland)

Utrechtse Heuvelrugtocht 2023

  • Racefiets

De Utrechtse Heuvelrugtocht (120 km) gaat vanaf Weesp langs de Vecht en het Naardermeer via de Fransche Kamp naar Blaricum, Eemnes en Baarn. Vervolgens langs Paleis Soestdijk richting de Soester Eng, langs molen De Windhond in Soest. Het parcours voert vervolgens richting Amersfoort voor wat korte klimmetjes en daarna over de fraaie wegen en fietspaden rond de Pyramide van Austerlitz. De route doet zowel Doorn als Maarn aan en gaat door een bosrijke omgeving terug naar Soesterberg. Daar over de voormalige vliegbasis en door het landgoed De Paltz, dwars door de bossen via Maartensdijk, Nieuw Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen terug naar Weesp. Over de rand van de Utrechtse Heuvelrug heb je dan zo’n 440 hoogtemeters te pakken.
Het rondje Soestduinen (80 km) gaat langs Paleis Soestdijk, vervolgens binnendoor langs landgoed De Paltz en vervolgens terug naar Weesp via Maartensdijk over het fraaie Vuursche Pad, Nieuw Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen terug naar Weesp.
Het rondje ‘s-Graveland (40 km) voert vanaf de Fransche Kamp over de mooiste fietspaden in het Spanderswoud en het Corversbos via Kortenhoef en Ankeveen weer terug naar Weesp.

Toertocht details 40 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Sportpark Papelaan, Papelaan 126
plan route
Hoogtemeters
148 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TFC Weesp
Website
www.tfcweesp.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Superleuke tocht
Altijd goede sfeer bij TFC Weesp, alles weer top geregeld, alleen de wind stond tegen.