Liefde voor de toertocht

Ieder weekend kun je wel ergens in Nederland een mooie toertocht rijden. Deze tochten worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Denk aan routemeesters, koffieschenkers, uitpijlers en hamburgerbakkers. Om deze helden in het zonnetje te zetten, hebben we de documentaire Liefde voor de toertocht gemaakt. Bekijk hier de preview.
 

Enthousiaste vrijwillgers

Of je nu gravelbiker, wielrenner of mountainbiker bent; als je een toffe toertocht wilt fietsen, kom je vanzelf uit bij de Fietssport kalender. Van een rustige rit over Noord-Hollandse dijken tot een gravelavontuur in de Achterhoek. Met ruim 2.000 tochten is er voor elk wat wils.

Wat al deze tochten gemeen hebben, is dat ze met passie worden georganiseerd. Door enthousiaste vrijwilligers van fietsclubs die er alles aan doen om fietsers een fantastische dag te bezorgen. Hun tomeloze inzet hebben we vastgelegd in de documentaire Liefde voor de toertocht.

Doe mee aan een tocht

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.000 toertochten voor racefietsers, MTB-ers en gravelaars. Schrijf je in, fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken! 

Jouw tocht start hier
 

Profiteer van korting

Word PLUS-lid en ontvang korting op NTFU-toertochten. Deze korting is van toepassing op grote evenementen zoals Limburgs Mooiste, maar ook bij de tochten die door kleine fietsclubs bij jou in de buurt worden georgansieerd.

Fiets jij regelmatig een toertocht, dan loopt je voordeel snel op. Ander pluspunt is dat je snel van start kunt met jouw persoonlijke Scan & Go barcode. Hierdoor verspil je geen tijd en kun je nog langer genieten van een onvergetelijke rit. De korting die PLUS-leden ontvangen wordt overigens automatisch verrekend. 

Word PLUS-lid