Verzekerd tegen schade tijdens toertochten

Met de NTFU Dagverzekering ben je tijdens een evenement uit de Fietssport kalender verzekerd tegen schade aan je fiets tot een maximum bedrag van € 750,-. Deze unieke verzekering kost je slechts € 4,50 per evenement.

  • Je bent verzekerd tijdens deelname aan het NTFU fietsevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden, niet fietsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt.
  • De fietsschadeverzekering is in heel Europa geldig. Ook bij een toertocht die over de grens gaat, ben je verzekerd.
  • De verzekering is een product voor fietsers die (nog) geen Fietssport PLUS hebben maar die wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering.
  • Voor € 4,50 is je fiets verzekerd tegen fietsschade tot een maximum van € 750,-

Dagverzekering afsluiten

Continue verzekerd

Wil je je fiets en kleding altijd goed verzekeren? Kies dan voor Fietssport PLUS. Bij Fietssport PLUS is de fietsverzekering van de NTFU namelijk standaard inbegrepen en ben je 365 dagen per jaar verzekerd tijden tochten, trainingsritten en wedstrijden.

Lees meer

Een ongeval?

Heb je een Dagverzekering afgesloten en ben je tijdens de toertocht betrokken geraakt bij een valpartij of ongeval? Meld dit dan binnen 72 uur bij de organisatie van het evenement en binnen 14 dagen bij Meijers Assurantiën. Gebruik hiervoor het schadeformulier van de Dagverzekering.

Relevante links

Dagverzekering afsluiten