• Zondag 25 aug
  • Nijensleek (Drenthe)

Harm Baas tocht 2024

  • Mountainbike

Harm Baas tocht 2024: DE tocht waar iedereen over napraat!

Doe jij ook mee met deze mtb-tocht met een mooie en gezellige start-finishlocatie op Camping de Moesberg te Nijensleek? Wij staan bekend om een spectaculair parcours met ludieke opdrachten. Zoals het fietsen door een luchtballon, een hal vol vrachtwagens of over het terrein van een garagehouder. De tocht gaat door de prachtige bos- en heidegebieden van de Maatschappij van Weldadigheid en het Drents Friese Wold en is voor iedere deelnemer geschikt. Wil je lekker doortrappen dan kan dat, maar mocht je nog in de vakantiestemming zitten, doe dan vooral rustig aan en geniet!

Ook dit jaar pakken we weer groots uit en de tocht is onderweg goed verzorgd. Na de finish krijgt iedereen een aandenken, en staan er lekkere gekoelde dranken en een broodje beenham op jullie te wachten. Bovendien wordt de Formule 1 uitgezonden op groot scherm en is er live muziek. Benieuwd naar wat de organisatoren nu weer hebben bedacht? Schrijf je dan nu in en kom op zondagochtend 27 augustus naar Camping de Moesberg in Nijensleek!

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Hoofdweg 14
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 24 augustus 2024.
Organisatie
FietsZe race & mtb club
Website
www.fietsze.nl- www.demoesberg.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooi weer mooi parcours.
Super goede verzorging.
Ook door sportvoeding webshop.
Het was weer een zeer goed georganiseerde tocht en een prachtigmooie goed geprijsde route schitterend, we komen volgend jaar zeker weer chapeau voor de organisatie, TOP
Ik mis op de stukken vaste route toch nog een keer een extra lintje en jammer van ook de vele (rechte) verharde fietspaden.
Prachtige goed georganiseerde tocht met veel vrijwilligers op oversteek plaatsen en leuke 'uitdagende' obstakels.
Door stallen en feestzaal....schitterend ????