Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 2-9-2023.
  • Zaterdag 2 sep 2023
  • Valkenburg (Limburg)

Wielerfestival Cauberg 2023 - Graveltocht

  • MTB & Gravel

Wielerfestival Cauberg is terug! Op zaterdag 2 september 2023 staat Valkenburg aan de Geul en Zuid-Limburg weer in het teken van de wielersport met Wielerfestival Cauberg.

Dit jaar doen we het niet alleen anders dan voorgaande jaren. We doen het ook anders dan andere toertochten! Je hoeft namelijk vooraf niet voor een route te kiezen. Wielerfestival Cauberg is opgebouwd uit een aantal verschillende lussen. Elke lus is ongeveer 30 tot 40 km lang. De lussen hebben elk hun unieke kenmerken en zijn met elkaar verbonden. Zo kies je als deelnemer zelf welke afstand je wil fietsen en hoe zwaar je het maakt. Wielrennen in Zuid-Limburg wordt zo voor elk niveau fietser toegankelijk.

Wat onveranderd is gebleven, is dat je tijdens de toertocht of de graveltocht geniet van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland en de grensregio. Kom genieten van de mooiste lussen met alle bekende beklimmingen uit het Amstel Gold Race parcours en verwonder je over de prachtige vergezichten onderweg. Maak de keuze de 6 verschillende soorten lussen. Van vlak tot heuvelachtig en van verhard tot gravel. Stap op je fiets en na afloop ontspan je heerlijk samen met anderen tijdens het fantastisch finishfeest bij Landal Kasteeldomein de Cauberg. Kortom, een wielerevent dat niet mag ontbreken in jouw wieler agenda dit jaar!

Toertocht details 37 km

Starttijd
08:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
De Leeuwhof 2
plan route
Hoogtemeters
350 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 27,50 (BASIC account)
€ 24,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Chateau Fauquemont BV
Website
www.wielerfestivalcauberg.nl/nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.