Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 16-4-2023.
  • Zondag 16 apr 2023
  • Assen (Drenthe)

Gran Fondo Drenthe 2023

  • Racefiets

FIETS PARIJS-ROUBAIX IN EIGEN LAND
Kilometerslang over kasseien stoempen gaat je niet in de koude kleren zitten. Een echte uitdaging! In de Gran Fondo Drenthe kun je Nederlandse kasseien trotseren. We noemen deze toertocht The Stone Ride omdat we bijna 20 km ‘nare’ kasseienstroken voor je hebben geselecteerd.

Heb je even geen zin in de steentjes? Langs alle kasseistroken ligt een alternatief fietspad…. Er is dus ook een ‘vlakke’ Gran Fondo Drenthe voor de ‘niet-steenliefhebbers’.HOE WERKT Ride-in-a-Box?
We kunnen je geen centrale start/finish locatie aanbieden. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon toerwielrennen! Wij sturen je op 8 april de GPX per mail en de link naar onze Komoot pagina met de routes. De routes zijn NIET uitgepijld.

Alle inschrijfbescheiden reiken we uit in een volle BOX bij ons Pick-Up-Point bij het Van der Valk Hotel in Assen. Vanuit een DRIVE-THRU krijg je de BOX en een verse kop koffie in je auto uitgereikt.

Vervolgens kun je je auto parkeren op de ruime parking van Van der Valk Assen. Of je zoekt elders langs het parcours een parkeerplaats.

Haal je fiets uit de kofferbak en start de tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg het Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je het biertje (we voegen ook een alcoholarm biertje toe als je nog moet rijden) en kijk met voldoening terug op een mooie fietsdag.

Toertocht details 90 km

Starttijd
08:30 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Balkenweg
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 32,00 (BASIC account)
€ 29,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Velomanagement BV
Website
www.nltourides.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.