Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 26-3-2023.
  • Zondag 26 mrt 2023
  • Zandvoort (Noord Holland)

Omloop van Zandvoort 2023

  • Racefiets

Op zondag 26 maart organiseert Le Champion de 9e editie van de Omloop van Zandvoort. De openingsklassieker van het nieuwe fietsseizoen. De Omloop van Zandvoort is met afstanden over 40, 80 en 120 km geschikt voor zowel de recreatieve als sportieve fietser.

Na de unieke start vanuit de pitstraat op CM.com Circuit Zandvoort fiets je een ronde van 4 km over het wereldberoemde F1-circuit. Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort volgen mooie en afwisselende routes die voor de editie van 2023 vernieuwd zijn. Onderweg kom je uitgebreide verzorgingsposten tegen. Je finisht op de paddock van het circuit, waar samen met de deelnemers en supporters van de Zandvoort Circuit Run een sportief feestje gevierd wordt.

Toertocht details 40 km

Starttijd
08:30 - 09:45 uur.
Deelnemers verwacht
Populair, met z’n allen maak je er een onvergetelijk fietsfeest van.
Startlocatie
CM.com Circuit Zandvoort
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 17,00 (BASIC account)
€ 14,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Vereniging Le Champion
Website
www.omloopvanzandvoort.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie fietstocht in en rond de Haarlemmermeer, welke bij mooi zonnig weer met iets hogere temperaturen nog aantrekkelijker is.
Goeie sfeer. Prima verzorging. Delen van de route niet leuk, waarom bijvoorbeeld dwars door woonwijken van Rijnsburg en andere plaatsen. Finish waardeloos, honderden meters lopen over rubberen platen/matten.