Zaterdag 5 september 2020

Alpentocht

De Alpentocht is een fiets-, wandel- en hardloop evenement van CliniClowns. Jaarlijks beklimmen zij met honderden deelnemers samen een legendarische berg. De Mont Ventoux en Col du Galibier zijn de afgelopen jaren al bedwongen en in 2020 staat Val Thorens op het lijstje, bekend om zijn uitdagende, lange beklimmingen en spannende afdalingen. Met 22 haarspeldbochten, adembenemende uitzichten en een avontuurlijke route geniet je volop!

Met deze georganiseerde reis van CliniClowns beleef je van woensdag 2 tot zondag 6 september 2020 vijf onvergetelijke dagen in dit prachtige Alpengebied. Op zaterdag 5 september fiets je naar de top in Val Thorens om jouw
... uitdaging te volbrengen. Fiets alleen mee, of samen met je fietsmaatjes, vrienden, collega’s, of familie als team. Door samen te trainen, fondsen te werven en deze uitdaging aan te gaan, creëren jullie met elkaar een onvergetelijke herinnering. Ook op de overige dagen is er een leuk en vrijblijvend programma voor iedereen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een leuke training in de buurt om alvast aan de hoogte te wennen en in de bergen te trainen.

De route
Je kan kiezen uit 2 prachtige routes:
• 37km - Vertrek vanuit Moûtiers naar de top
• 17 km - Vertrek vanuit Saint Martin de Belleville naar de top

Meedoen kost € 350,- . Hiervoor krijg je:
• Exclusief Alpentocht loop- of wielertenue
• 4 overnachtingen in een appartement in Val Thorens (2-6 sept)
• Motor- en medische begeleiding tijdens het event
• Een pasta-avond op vrijdag en een heerlijke BBQ op zaterdag
• Dagelijks vrijblijvend avondprogramma
• Twee trainingsdagen in Nederland

We verwachten daarnaast dat iedereen een minimaal sponsorbedrag van € 350 ophaalt voor CliniClowns. De reiskosten en overige kosten zijn voor eigen rekening. Wil je niet deelnemen aan de klim, maar wel graag mee naar Val Thorens? Ga dan mee als supporter! Onze deelnemers kunnen je aanmoediging goed gebruiken. De kosten hiervoor zijn €325,-

Sporten voor CliniClowns
Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie én zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. Dankzij jouw deelname zorg je voor een lach op een ziek kind. Zo doe je iets voor jezelf en voor een ander.

Locatie Val Thorens (Buitenland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling