Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 9-6-2019.
  • Zondag 9 jun 2019
  • Amsterdam (Noord Holland)

Cycle Tour Amsterdam 2019

  • Racefiets

De start en finish locatie bevindt zich op de Arena Boulevard.Tijdens het evenement zijn er vier schitterende routes uitgezet over 50, 80, 110 en 145 km. De vier routes nemen je mee door de provincie Noord-Holland. Er wordt bij elke route prachtig natuurgebied gepasseerd. Zo fiets je met 110 km langs het Twiske en met 80 km langs de Westeinderplassen. Verder zijn er nog een aantal sfeervolle plaatsen waar je langskomt, zoals Weesp, Oostzaan en Ouderkerk aan de Amstel. Op de routes staan verzorgingsposten op plekken waar je prachtige uitzichten zult hebben.Voor de deelnemers van de afstand 145 km is er nog een kans om de benen extra te trainen tijdens een bijzondere klimtijdrit.
De deelnemers keren allen terug in Amsterdam en fietsen langs het pittoreske dorpje Ouderkerk aan de Amstel. Daarna fietsen ze in de richting van de Arena waarna ze gezellig wat kunnen eten en drinken.

Toertocht details 50 km

Starttijd
11:00 - 12:00 uur.
Deelnemers verwacht
Levendig, leuk om met andere fietsliefhebbers je favoriete sport te beoefenen.
Startlocatie
Arena Boulevard, voor de Decathlon Arena
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 12,00 (BASIC account)
€ 10,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Le Champion
Website
www.cycletouramsterdam.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Positief: De goede verzorging onderweg.
Negatief: De beloofde koffie bij de start niet ontvangen. Ook dit jaar was degene, die de koffie moet verzorgen, niet tijdig aanwezig voor degenen, die om 8.00 u. startten.
De uitpijling van de route liet zeer te wensen over. Op grote stukken van de route ontbrak deze zelfs. Gelukkig kon ik de route via mijn GPS volgen.