Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 6-8-2017.
  • Zondag 6 aug 2017
  • Groningen (Groningen)

Bauke Mollema Tocht

  • Racefiets

Zondag 6 augustus 2017 vindt in Groningen de 5 jarig jubileum editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Er zijn 3 afstanden 65 km, 110 km en 165 km. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald.

De tocht gaat langs prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park Lauwersmeer, pittoreske wierdedorpen zoals Ezinge en heeft als start- en finishlocatie de bruisende stad Groningen. De tocht bevat twee uitdagende tussensprints op de beruchte Mollema Bult en de kasseienstrook in Zuidwolde.

Toertocht details 65 km

Starttijd
09:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Levendig, leuk om met andere fietsliefhebbers je favoriete sport te beoefenen.
Startlocatie
Grote Markt 1
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 20,50 (BASIC account)
€ 17,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Le Champion
Website
www.baukemollematocht.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Leuke tocht door het Groninger landschap. Vind alleen de kosten voor deelname niet in verhouding staan tot hetgene wat je er voor terug krijgt. Zeker niet gezien Trek een van de sponsoren is. Ik denk dat dit ook de reden is dat de opkomst niet zo groot is.
Probeer als wielrenner er rekening mee te houden dat onderlinge gesprekken vaak door anderen (niet fietsers) ervaren worden als veel geschreeuw !
Mooie tocht wel duur had toch van trek iets verwacht zoals een bidon of iet anders