• 30,0 km
  • Sint-Oedenrode (Noord Brabant)

MTBroute Sint-Oedenrode

De route (Vresselaarroute) ligt ten zuiden van de route in Schijndel. De route omzoomt het Vresselsch bos en de bossen te noorden van Mariahout. Deze bossen bestaan voornamelijk uit dennenbomen. De route omvat veel kronkelige en bochtige paden. De route kent weinig hoogteverschil en is voor 95 onverhard. De ondergrond bestaat uit zand en bosgrond.

  • Mountainbike
  • 30,0 km

Route details

Afstand
30,0 km
Hoogtemeters
0 hm
Startlocatie
Vresselse Hut, Vresselseweg 33, 5491 PA in Sint Oedenrode
plan route
Omgeving
Bos, Heide
Terrein
Singletracks
Vignet nodig?
Nee

Wat anderen van deze route vonden.

De route gereden na een dag met veel regen. De route is dan nog goed te doen, thuis wacht gelukkig de douche. De bewegwijzering is goed, nergens moeten zoeken. Helaas wat verbindingstukken die minder uitdagend zijn. Gezellige rustplaats halverwege die nadrukkelijk wordt aangekondigd ??. De afwisseling in omgeving(mais, aarbeien, bos en MOB complex)houdt het leuk.
Leuke afwisselende route. Goed onderhouden.
Het is een route van een behoorlijke afstand, maar de single-tracks zijn dan ook navenant. De route heeft van alles in zich. Klimmetjes, koebochten, flow-gedeeltes.
Je moet sommige stukken verbinding rijden, fijn om even wat te eten of drinken. En als je start van de Vresselsehut, zit het meeste asfalt op het einde.
De moeite waard om te toeren of om jezelf uit te dagen.
Wij de bikers van TC Woensel uit Eindhoven bezoeken deze route meerdere keren in het winterseizoen
En het is steeds weer genieten hier en daar uitkijken voor boomwortels
Het is er ook altijd erg rustig