• 86,0 km
  • Doesburg (Gelderland)

Posbank Vanuit Doesburg

Vele klimmetjes op de Posbank

  • Racefiets
  • 86,0 km

Route details

Afstand
86,0 km
Hoogtemeters
0 hm
Startlocatie
Start op het industrieterrein met goede parkeer
plan route
Omgeving
Bos
Terrein
Goede wegen, Gravelpaden
Vereniging
TC De Berkelrijders

Wat anderen van deze route vonden.

Erg mooie route. Maar zoals hierboven eerder genoemd: paadjes zijn niet altijd breed, dus goed oppassen op tegenliggers.
Een schitterende route om te fietsen, zeker als voorbereiding op een beklimming in de bergen. Na 12.30 uur wordt het erg druk en dan is het uitkijken geblazen op de fietspaden i.v.m. de vele dagjesmensen.
Als je aankomt bij de verkeerslichten bij Ellecom dan stuurt de fietscomputer je alle kanten op. Je moet rechts even met de bocht meefietsen, vervolgens linksaf en weer linksaf het fietspad op, onder het tunneltje door. Na 100 m. rechtsaf langs zwart hek. Voor spoorlijn rechtsaf en iets verder linksaf de spoorweg over. Je zit dan weer op de route. Op de terugweg doe je het in omgekeerde volgorde.
Route opgepakt vanuit ellecom en lekker te fietsen. Genoeg faciliteiten onderweg voor een pauze, halverwege. afstand is mooi voor een dagje fietsen op goed onderhouden fietspaden.
Prachtige route over alle beklimmingen op de Veluwezoom, veel klimmen en ik heb totaal 1000 hoogtemeters gereden. Wel lastig navigeren door veel overlapping, maar dit ligt ook aan mijn beperkte gps navigatie.