• 119,0 km
  • Wageningen (Gelderland)

6 Maal Over De Posbank

Vanuit het clubhuis van TCW79 fiets je via Arnhem richting de Veluwe. Daar knal je in totaal 6 keer omhoog en omlaag, zonder ook maar één keer dezelfde weg te pakken. Een perfecte klimtraining: na 120 km staan maar liefst 1.000 hoogtemeters op de teller.

  • Racefiets
  • 119,0 km

Route details

Afstand
119,0 km
Hoogtemeters
1.000 hm
Startlocatie
Nudepark 81, Wageningen
plan route
Omgeving
Bos, Heide, Rivieren/meren
Terrein
Goede wegen
Vereniging
TC Wageningen '79

Wat anderen van deze route vonden.

Mooi, verrassend en afwisselend. Wij hadden de Posbank en ook deze route al een keer gedaan maar toch blijft het mooi en lekker klimmen
Ik vind het ideaal dat de tocht in Wageningen begint. Op deze manier kan je eerst wat warm draaien voordat je aan de nodige klimmetjes begint. Nu tijdens de Corona tijd gefietst. Ik was helaas te dun gekleed en geen mogelijkheid voor een koffiestop onderweg dus de tocht niet helemaal uitgereden. Deze tocht ga ik zeker vaker rijden. De afdaling op de Italiaanseweg vond ik wel ff een dingetje door de vele bladeren en eikels op het pad. Plus er lag zand in verschillende bochten. Dit zegt wellicht meer iets over mij dan de route zelf.
Leuk om te. Rijden. Wel een drukke Postbank. Maar dat weet je van te voren. Met mooi weer moet je ook niet langs de kust fietsen ...
Op de Posbank was het erg druk, ondanks een doordeweekse dag. De hei stond prachtig in bloei. Wat mij betreft liep de route teveel over de (smalle) fietspaden. Af en toe maar mijn eigen weg gezocht. Al met al wel lekker geklommen en meer dan 1000 hm gemaakt.