• Overig
  • Gewijzigd op 16 mei 2024

Doe mee aan de verkiezing clubshirt van het jaar 2024

Maakt jouw club de blits met een spiksplinternieuw clubshirt-design? Of is jouw clubshirt zo iconisch dat het al jarenlang ongewijzigd is? Doe dan mee aan de Fietssport clubshirt van het jaar verkiezing 2024 en maak kans op mooie prijzen!
Doe mee aan de verkiezing clubshirt van het jaar 2024
Doe mee aan de verkiezing clubshirt van het jaar 2024

Hoe werkt het?

Tijdens de verkiezing kunnen alle clubs die zijn aangesloten bij de NTFU hun clubshirt inzenden. Bij Fietssport maken we vervolgens een voorselectie van de beste twintig shirts. Op deze shirts kan gestemd worden door het publiek. Een vakjury bestaande uit een afgevaardigde van de NTFU en een designer van kledingmerk Bioracer, doen ook mee met de beoordeling.

Doe mee!

Wil je meedoen? Stuur een duidelijke foto van jouw clubshirt, van voren genomen op neutrale achtergrond, onder vermelding van je naam en de naam van de club naar redactie@fietssport.nl. Inzenden kan tot en met 15 juni. Als je bij de uiteindelijke selectie van twintig shirts zit, krijg je van ons bericht. We zullen vervolgens vragen dan een fysiek exemplaar van het shirt op te sturen, zodat we het op de foto kunnen zetten voor de verkiezing. 

De winnaar van de verkiezing krijgt een interview plus fotoshoot voor Fietssport magazine cadeau!
 
Samen fietsen is leuker

Fietsen kan eenvoudig in je eentje of samen met vrienden of collega’s. Maar wil je vaker fietsen, je fietstechniek verbeteren of nieuwe routes ontdekken? Dan is een club iets voor jou. Fiets eens vrijblijvend mee.

Zoek een club
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant