Advertorial Gewijzigd op 15 december 2020

Met Lezyne word je goed gezien

Lezyne is marktleider op het gebied van fietsaccessoires. Bidonhouders, fietspompen, gps-systemen en fietstassen behoren tot het brede portfolio van dit Amerikaanse merk. “Ook op het gebied van LED-verlichting hebben we uitstekende producten."

Met Lezyne word je goed gezien

Lezyne onderscheidt zich in de markt door de pijlers waarop het merk steunt, zo zegt Carol Noordam van Lezyne. “Wij zijn sterk in innovatie, minimalistisch design, kwaliteit en functionaliteit. Onze producten kennen geen overbodige toevoegingen. 'What you see is what you get'. Door het strakke design passen de producten ook mooi op de fiets." 

De marktleider

"We kunnen met recht zeggen dat we marktleider zijn op het gebied van fietsaccessoires met producten die verschillende internationale prijzen hebben gewonnen. Engineered design is daarbij het uitgangspunt. De kwaliteit moet hoog zijn, maar het oog wil ook wat. De prijs-kwaliteitverhouding is in dat opzicht prima.”

Duurzame producten

Lezyne opereert vanuit de Verenigde Staten en Taiwan, aldus Noordam. “Dat is het leuke. We zijn de klok rond bezig met onze producten en distribueren ze vanuit die locaties wereldwijd. We denken daarbij ook duurzaam. Zo zorgen we ervoor dat onze producten opnieuw op te bouwen zijn. Mocht er een onderdeel kapot zijn van bijvoorbeeld een pomp, dan kun je dat zelf vervangen zonder een nieuwe pomp te hoeven kopen.” 

"Met de korter wordende dagen wordt de rol van fietsverlichting weer prominenter"

Ook in dat segment heeft Lezyne de nodige innovatieve producten met lange batterijduur die de zichtbaarheid en het fietsgemak verhogen. “We hebben dit najaar een primeur in de vorm van de Alert led-lamp”, zegt Noordam. “Deze serie achterlichten is uitgerust met de Custom Alert technologie." 

Zodra de lamp detecteert dat de fietser afremt, treedt een remlicht in werking door het knipperen van de lampen. Fietsers die achter je zitten, weten dan dat er voor hen iets gebeurt, waardoor ze alerter zijn. Zodra je weer vaart maakt, zal de lamp weer in de normale modus schijnen. In totaal zijn vier modellen met deze functie uitgerust.

Compact en kleurrijk

Lezyne heeft in zijn assortiment ook nog de Stick Drive, een compacte LED-lamp voor mensen die weinig plek hebben voor een achterlicht. De lamp is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen door middel van de magnetische sluiting. Voor fietsers die meer van kleur houden, zijn er ook in het LED-verlichtingssegment lampen in Neo Metallic. Samen met de bidonhouders in dezelfde kleur maken zij van je fiets een bijzondere verschijning. Meer informatie vind je op LEZYNE.COM

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen