Advertorial Gewijzigd op 1 juni 2021

Meet je vermogen met Garmin

Je wilt overal fietsen en je prestaties meten en verbeteren. De nieuwe Rally vermogensmeters van Garmin meten het totale vermogen, de cadans, geavanceerde fietsdynamica en meer tijdens elke rit - van het asfalt tot modderige bospaden en gravel.

Meet je vermogen met Garmin

Met deze vermogensmeter kun je als wielrenner, mountainbiker en graveller erop vertrouwen dat je je doelen kunt bereiken en prestaties kunt verbeteren. De Rally vermogensmeters zijn beschikbaar in single en dual-sensing pedaalopties.

De Rally vermogensmeters zijn ontworpen met sensoren in de pedalen en leveren betrouwbare, accurate data over elke trainingssessie. Met de Rally RK200, Rally RS200 en Rally XC200 dual-sensing vermogensmeters in beide pedalen kunnen fietsers het vermogen links en rechts afzonderlijk bekijken. 

Voorkomen van blessures

De dual-sensing pedalen meten de cadans, het totale vermogen, de links-rechts-balans en geavanceerde fietsdynamica. Ze tonen je als fietser hoe en waar je je vermogen produceert, helpt je specifieke sterktes en zwaktes te begrijpen en je prestaties te verbeteren. Je kunt op deze manier zelfs blessures voorkomen. 

Daarnaast houden de dual-sensing pedalen ook de tijd bij die je zittend en staand doorbrengt, zodat je kunt zien hoe effectief die positie is. De pedaal-midden-offset functie toont waar de kracht op het pedaal wordt uitgeoefend om de juiste positie van de schoenplaatjes te verzekeren.

De single-sensing Rally RK100, Rally RS100 en Rally XC100 gebruiken de krachten die op het linkerpedaal worden gemeten om zowel de cadans als het vermogen te meten. Deze enkelvoudige vermogensmeter kan eenvoudig worden geüpgraded naar het dual-sensing systeem.

Koppelen aan apps

De Rally vermogensmeters zijn compatibel met populaire indoor trainingsplatformen, als Zwift en TrainerRoad. En heb je meerdere fietsen staan? Geen probleem! De Rally pedalen kunnen eenvoudig gemonteerd worden en zijn daarnaast snel te verwisselen wanneer je van een andere fiets gebruik maakt. 

De pedalen hebben een batterijlevensduur tot 120 uur, waardoor je weken of misschien wel maanden achter elkaar kunt trainen. Om fietsers het hele jaar door on- en off-road te laten rijden, is de sensor-as ontworpen om met verschillende typen Rally-pedalen te worden gebruikt. 

Prijzen

De dual-sensing pedalen (Rally RK200, Rally RS200 en Rally XC200) variëren in prijs van € 1.099,99 tot € 1.199,99. De single-sensing pedalen (Rally RK100, Rally RS100 en Rally XC100) variëren in prijs van € 649,99 tot € 699,99. De optionele upgrade pedalen hebben een adviesverkoopprijs variërend van €549,99 tot € 599,99.

Conversie-kits variëren in prijs van € 199,99 voor de RK en RS pedalen en € 249,99 voor de XC conversie-kit.

Meer info vind je op GARMIN.NL

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen