• Advertorial
  • Gewijzigd op 15 maart 2024

Houd je lichaam koel met de nieuwe indoor wielershirts van Bioracer

Fiets je vaak binnen? Dan zijn de nieuwe Cooling en Grafeen indoorshirts van Bioracer wat voor jou. Dankzij in de shirts verwerkte stoffen en patronen blijft je lichaamstemperatuur op peil zodat jij je kunt focussen op jouw indoor training.
Houd je lichaam koel met de nieuwe indoor wielershirts van Bioracer
Houd je lichaam koel met de nieuwe indoor wielershirts van Bioracer

Speedwear Concept Grafeen Wielershirt

Train jij met ventilator? Welkom in de wonderwereld van grafeen! De luchtsnelheid van je ventilator is hier een cruciale factor om het grafeen te activeren. Het grafeen wordt geleidelijk afgekoeld zodat de warmte sneller wordt afgevoerd. Zo helpt dit grafeen shirt jou door je lichaamstemperatuur te reguleren en kan jij je volledig concentreren op je wattages.

Deze Grafeen-technologie werd ontwikkeld om de hete en vochtige omstandigheden van de Olympische Spelen van Tokio2020 tegen te gaan. Vanwege de Covid-pandemie werd de technologie voor het eerst gedragen door de Belgische atleten tijdens de Wereldkampioenschappen E-Sports in 2020.

Het Speedwear Concept Cooling Wielershirt 

Train je indoor zonder ventilator? Het Speedwear Concept Cooling Wielershirt is dan je metgezel voor al je indoorkilometers. Het shirt is gemaakt van Polartec Delta-stof, die je zweet gebruikt om je lichaam koel te houden. De 3D-textuur van de stof zorgt er ook voor dat de trui niet aan je huid plakt wanneer je voluit gaat in het virtuele peloton.

Meer informatie

Trap snel naar de webshop van Bioracer als jij je hoofd (en lijf) tijdens het indoorfietsen koel wilt houden.

 
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant