Wielercafé van NTFU en Le Champion

Wielercafé van NTFU en Le Champion

Wil jij de voormalige profrenners Karsten Kroon en Bram Tankink het hemd van het lijf vragen? Kom dan 26 maart naar De Proloog in Amerongen. Wielersportbond NTFU organiseert samen met Le Champion een gezellig wielercafé.

Op donderdag 26 maart maak je bij De Proloog in Amerongen een bijzondere avond mee met de oud-renners Karsten Kroon en Bram Tankink. Dit spraakmakende duo vertelt graag in hun eigen karakteristieke stijl over hun belevenissen als profrenner, maar ook over hun leven na hun wielercarrière. Daarnaast schuift trainer en sportarts Guido Vroemen bij hen aan. Hij heeft diverse Olympische sporters gecoacht en was teamarts bij de wielerploeg Roompot-Oranje.

Onderwerpen

De belevenissen en ervaringen van Karsten Kroon en Bram Tankink vormen natuurlijk een groot deel van de avond. Samen met Guido Vroemen zullen zij het ook hebben over training en voeding. Maar daarnaast is het wielercafé ook bedoelt voor interactie met het publiek, dus alle onderwerpen zitten niet in beton gegoten. En dat is met deze enthousiaste kletsmajoren maar goed ook.

Exclusief voor leden

Deze avond is speciaal voor NTFU/Le Champion-leden en Fietssport PLUS-leden. Vanaf 19 uur staat de koffie klaar en we trappen af om 19.30 uur. Bij een wielercafé hoort natuurlijk ook een Petje-op-Petje-af-Quiz waarbij leuke wielerprijzen zijn te winnen. Na afloop is er genoeg tijd voor een gezellige nazit, waarbij alle tafelgasten rondlopen en zich mengen tussen de aanwezige gasten. 

Meld je aan

De Proloog in Amerongen is een prachtige locatie, maar biedt aan slechts aan 200 wielerliefhebbers ruimte. Geef je dus snel op via ons inschrijfformulier en zet 26 maart in je agenda. De entree bedraagt 15 euro, inclusief 2 consumptiebonnen.