Heuvel- en Valleitocht 2024

zaterdag 25 mei 2024

Beste deelnemer,
Leuk dat je meedoet met de Heuvel- en Valleitocht, onze laatste toertocht van dit seizoen. We gebruiken Scan&Go waarmee je bij vertrek alleen de barcode hoeft te laten scannen. Zo kun je al na een paar seconden op pad of naar de koffie. De aangegeven inschrijfbedragen zijn exclusief een gift (€2) voor ons goede doel (Manege zonder Drempels). Bij het afrekenen wordt dit bedrag automatisch toegevoegd.
We zien je graag aan de start verschijnen op 27 mei 2024 bij de Manege zonder Drempels in Bennekom.
*

 (NTFU & VWB)
*
*
*
*
*


Extra producten bestellen

Product
Prijs
Aantal
Extra gift voor ons goede doel
Een extra bijdrage voor ons goede doel Manege zonder Drempels: mensen met een meervoudige beperking laten ontspannen en bewegen met hulp van paarden (www.manege-zonder-drempels.nl)
€ 2,00
2,00

De organisatie - het CBFB - is aangesloten bij de NTFU en organiseert de Heuvel- en Valleitocht met inachtneming van de regelgeving en adviezen van de NTFU. Deelneming is op basis van inschrijving vooraf of ter plaatse bij de start waarmee de deelnemer akkoord gaat met het 'Reglement en deelnamevoorwaarden CBFB toerfietstochten 2024'.
De Heuvel- en Valleitocht is een toerfietstocht, geen wedstrijd, en dus gelden de normale verkeersregels voor alle deelnemers.