Winterbostocht 2023

zaterdag 4 februari 2023

Leuk dat je je wilt inschrijven voor Winterbostocht. Wij kijken er al erg naar uit!
LET OP! De GPX die je nu download is niet de uiteindelijke route. De juiste GPX komt beschikbaar twee werkdagen vóór aanvang van de tocht op de inschrijfpagina ivm last minute wijzigingen van de route. Deze wijzigingen gebeuren in verband met vergunningen en dergelijke.
In de MTB routes zitten zowel bekende trails als nieuwe stukken, dit in verband met vergunningen van diverse terreineigenaren.
Twee dagen voor de tocht kun je de GPX hier downloaden: https://www.fietssport.nl/toertochten/5431
Organisatie winterbostocht WV RETO ism Airborne MTB.

informatie van de Arnhemse bosfietscoalitie:
RETO, Airborne MTB en andere belanghebbenden zijn momenteel in gesprek met de gemeente Arnhem in verband met het B&W voornemen de meeste bospaden te willen afsluiten voor alle fietsers. Asociaal gedrag van fietsers in de bossen wordt als een belangrijke oorzaak genoemd. De komende vervolggesprekken met de gemeente om de bossen op te houden voor alle fietsers zijn dus belangrijk. Daarom gaan we tijdens deze tocht extra aandacht vragen voor de NTFU buitencode en campagne Omgang met elkaar, sportief gebaar. Met de Buitencode willen we op een positieve manier natuursporters stimuleren om respectvol met elkaar én de natuur om te gaan. Mogen we ook op je steun rekenen?
*

 (NTFU & VWB)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
** Wildplassen is ten strengste verboden. Zowel bij de start/finish als op de pauze plek(ken) zijn toiletten aanwezig;
* ik houd mij aan de buitencode, filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=KNUOLukqr1M
* ik houd mij te alle tijden aan de verkeersregels.