Tour de Haute Veluwe 2023

zaterdag 15 april 2023

Beste deelnemer,
Leuk dat je meedoet met de Tour de Haute Veluwe, onze klassieker van dit seizoen. We gebruiken Scan&Go waarmee je bij vertrek alleen de barcode hoeft te laten scannen. Zo kun je al na een paar seconden op pad of naar de koffie. De aangegeven inschrijfbedragen zijn exclusief een gift (€2) voor ons goede doel (Manege zonder Drempels). Bij het afrekenen wordt dit bedrag automatisch toegevoegd.
We zien je graag aan de start verschijnen op 15 april 2023 bij de Manege zonder Drempels in Bennekom.
*

 (NTFU & VWB)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Extra producten bestellen

Product
Prijs
Aantal
Extra gift voor ons goede doel
Een extra bijdrage voor ons goede doel Manege zonder Drempels: mensen met een meervoudige beperking laten ontspannen en bewegen met hulp van paarden (www.manege-zonder-drempels.nl)
€ 2,00
2,00

De organisatie - het CBFB - is aangesloten bij de NTFU en organiseert de Tour de Haute Veluwe met inachtneming van de regelgeving en adviezen van de NTFU. Deelneming is op basis van inschrijving vooraf of ter plaatse bij de start waarmee de deelnemer akkoord gaat met het 'Reglement en deelnamevoorwaarden CBFB toerfietstochten 2023'.
De Tour de Haute Veluwe is een toerfietstocht, geen wedstrijd, en dus gelden de normale verkeersregels voor alle deelnemers.