Specificaties en aanleveren

De lezers van Fietssport Magazine waarderen het magazine uitstekend. De variatie aan onderwerpen en betrouwbaarheid van de content zijn pluspunten. Fietssport Magazine biedt diverse mogelijkheden voor jouw merk. We denken graag mee met de inhoud van je advertentiecampagne en produceren desgewenst ook advertorials. Op deze pagina lees je meer over onze thema's, verschijningsdata en aanleverspecificaties
 

Specificaties en aanleveren

Verschijningsdata

Fietssport Magazine valt vier keer per jaar bij ruim 75.000 leden op de deurmat. In elke editie staat een ander thema centraal. Daaromheen maken we mooie verhalen over de gaafste toertochten, prachtige fietsreizen, uitdagende routes, het nieuwste materialen én tips over training, voeding en gezondheid. 

Specificaties 

Magazine

Maandelijkse nieuwsbrief

Banner online

Bestandstype

Uitingen in het magazine worden in (certified) pdf aangeleverd. Online banners en afbeeldingen worden in jpeg of png formaat aangeleverd. 

Aanleveren

Het advertentiemateriaal voor Fietssport Magazine - aanleveren via studio@ntfu.nl - moet uiterlijk bij ons binnen zijn op respectievelijk:

 

Items voor de nieuwsbrief moeten uiterlijk op de eerste dag van de verschijningsmaand worden aangeleverd. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet tijdig aanleveren van het juiste advertentiemateriaal. Omdat wij de ruimte hebben gereserveerd, worden de advertentiekosten in dat geval doorberekend.

Algemene voorwaarden

Op alle advertentiecontracten met en alle advertentie-aanbiedingen van de NTFU zijn Algemene Advertentievoorwaarden van toepassing.

Bekijk de voorwaarden
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen