Word lid van TFC Hoogezand-Sappemeer

Het lidmaatschap van de ToerFietsClub Hoogezand-Sappemeer (TFCHS) houdt in dat je je aansluit bij een fietsclub die zich specifiek richt op het toerfietsen.
De club is aangesloten van de NTFU zodat haar leden verzekerd rondrijden. TFCHS is een kleine club zowel in ledental als budgettair.
De contributie bedraagt momenteel (2023) € 60,- per jaar. Daarbij zijn de NTFU-lidmaatschapskosten inbegrepen.
Naast deze kosten wordt de contributie voornamelijk besteed aan gangbare verenigingslasten als vergaderkosten, bankkosten etc.
TFCHS kent geen sponsoren of andere neveninkomsten, maar bedruipt zich volledig zelf.
De (verplichte) clubkleding wordt afzonderlijk door de leden gefinancierd. De aanschaf vindt periodiek en gezamenlijk plaats om daarmee de kosten te drukken.
Jaarlijks wordt rond 1 maart een algemene ledenvergadering gehouden waarin de leden zich kunnen uitspreken over de gang van zaken binnen de club.

Leuk dat je lid wilt worden bij TFC Hoogezand-Sappemeer. Door het onderstaande formulier in te vullen ga je een lidmaatschap aan bij de vereniging. Na je aanmelding vindt er nog een controle plaats door de vereniging, daarna ben je officieel lid. De vereniging hanteert de volgende contributiebedragen: 
 
  • Normaal hoofd-lidmaatschap tot 31 december van dit kalenderjaar: € 60,00 
  • Is er al iemand uit hetzelfde huishouden lid bij de NTFU, dan betaal je: € 60,00 
  • Ben je al lid bij de NTFU? Dan betaal je: € 25,00
  • XL-lidmaatschap tot 31 december van het volgende kalenderjaar: € 90,00
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*