Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 13-2-2022.
  • Zondag 13 feb 2022
  • Nijverdal (Overijssel)

Eshuis Accountants Holterberg ATB Tocht 2022

  • Mountainbike

DE TOCHT GAAT DOOR! Wel met restricties door de gemeente . ALLEEN VOORINSCHRIJVING, maximaal 500 deelnemers en CORONATOEGANGSBEWIJS VERPLICHT!!! Hou deze site en of onze website in de gaten .

Een van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en klein stukje Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Daarom is de Nijverdalse Fietstoerclub CC’75 blij dat het ons wederom gelukt om een aantrekkelijke ATB toertocht met vernieuwde routes van 35 en 55 km te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Hierbij wordt gelet op veiligheid, organisatie, beleving van de deelnemers en uniforme wegwijziging van de route. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.
Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Hellendoorn, de 55 km maakt een extra lus door de Holterberg. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost met technische ondersteuning en de 55 km extra verzorgingspost.

De startplaats is bij camping Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal

Van het inschrijfgeld wordt €1,00 p.p. afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van ons prachtige natuurgebied. Goede waardering deelnemers. Speciaal voor de jeugd van 7 tot 12v jaar is de For Kids Only tocht.+/-20km . Deze tocht wordt met begeleiding gefietst.
Op camping De Noetselerberg bestaat de mogelijkheid om na de sportieve inspanning iets te eten en/of te drinken op het buitenterras.

Natuurlijk zullen we de dan geldende Corona-maatregelen in acht nemen. De richtlijnen van de Rijksoverheid (voor buitensport) en de regelgeving vanuit de NTFU zijn daarbij leidend. Voor meer inlichtingen bezoekt u onze website www.cc75.nl of kunt u bellen met Chantal Fokkert 06-14114250

De routes mag alleen tijdens deze tocht gefietst worden en GPX bestanden mogen niet gedeeld worden. We hebben voor deze dag ontheffing en vergunningen van instanties en landeigenaren .

Mocht de tocht onverhoopt niet doorgaan, dan wordt je inschrijving automatisch doorgeschoven naar de volgende editie van deze tocht .

Toertocht details 20 km

Starttijd
10:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Ardoer camping Noetselerberg
plan route
Hoogtemeters
100 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 0,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
FTC CC '75
Website
cc75.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie, goed georganiseerde toertocht over de Sallandseheuvelrug, met grootste gedeelte van route buiten de bestaande MTB-routes, dus waar je normaal niet fietsen mag.
Mooie tocht.
Mooie klimmetjes en omgeving.
Goed te doen.
Goede sfeer.
Mooie omgeving. Verzorgingsposten goed geregeld. Bewegwijzering goed geregeld
Mooie toertocht voor MTB