Word Fietssport PLUS-lid en profiteer direct van veel veel voordeel

Als lid van de grootste fietscommunity van Nederland krijg je veel voor weinig. Met een betrouwbare NTFU-fietsverzekering, kortingen op mooie toertochten én 4x per jaar Fietssport Magazine kan je onbezorgd en optimaal genieten van je geliefde hobby. En dat vanaf €45 per jaar. Op deze pagina lees je meer over onze voordelen.

Word PLUS-lid
Lees meer over de voordelen van Fietssport.

Al 75.000 PLUS-leden profiteren van deze voordelen

Fietssport is er voor iedereen die wil fietsen. Voor wielrenners, mountainbikers en gravelbikers, snelle of langzame fietsers, dames en heren, kilometervreters en appeltaarttrappers. Met 2.000+ toertochten, 550+ verenigingen en ruim 75.000 sportieve fietsers is Fietssport de grootste fietscommunity van Nederland.

PLUS

BASIC

Maximaal inzoomen op routes + +
Routes en toertochten opslaan als favoriet + +
Snel en makkelijk inschrijven voor toertochten + +
Vrijblijvend meefietsen bij een club + +
Unieke fietsverzekering +
Vier keer per jaar Fietssport Magazine +
Korting op meer dan 2.500 toertochten +
Snel van start bij toertochten met Scan & Go +
Download alle routes als GPX-bestand +
Ondersteun NTFU belangenbehartiging +
Gratis gebruik van de app +
€ 45,00 p/j
€ 45,00
€ 0,- p/j
€ 0,-

Wat kost een Fietssport-lidmaatschap?

Ons lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en kost €45 per jaar. Het maakt daarbij niet uit of je in januari lid wordt of pas in mei instapt. Vanaf 1 augustus profiteer je echter van ons XL-aanbod. Je wordt dan voor anderhalf jaar lid en betaalt slechts €63,50. Dat is nog geen appelpunt of binnenband per maand! Als lid zijn jouw fietsen tot €1.000 verzekerd. Is jouw fiets meer waard? Dan kun je een extra dekking afsluiten. Gebruik onze rekenmodule om de prijs van jouw extra dekking te berekenen. Dit bedrag komt bovenop jouw lidmaatschapstarief.

Word PLUS-lid