Nieuwe beurs: Euro Cycling XP

Nieuwe beurs: Euro Cycling XP

De Bike Motion is verhuisd naar het voorjaar. Dat biedt kansen voor een nieuwe beurs. Van 20 t/m 22 oktober vindt de eerste editie van Euro Cycling XP plaats in MECC Maastricht. Een weekend met de nieuwste modellen, interessante workshops en clinics.

De Euro Cycling XP is een mooie afsluiter van het wielerseizoen en de start van het winterseizoen voor veldrijders en mountainbikers. Niet alles presenteren de grote merken zoals Specialized, Colnago, BMC, Ridley, Tacx en Bioracer zich hier, het is ook een plek waar je interessante workshops en lezingen kunt volgen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Wielrennen, triatlon en mountainbike, eigenlijk alle wielersporten die je op competitieniveau kunt beoefenen, komen aan bod. Daarnaast is er een Kwaremont koerscafé met paneldiscussies en petje-op-petje quiz, een bikefitting lab en worden er clinics verzorgd door Delta Cycling. 

Bike MOTION verhuist naar het voorjaar. Lees meer.

Challenge the pro’s

Leer van de kennis en ervaring van (ex) profs en fiets mee tijdens de clinics onder begeleiding van de profs van team Lotto Soudal en WM3 (Marianne Vos) én ex-profs zoals Johan Vansummeren, Marc Wauters en Erwin Nijboer. Er worden zowel clinics voor de beginnende wielrenner als de ervaren kilometervreter georganiseerd. 

Car Park Climb

à BLOC en Katusha Alpecin organiseren op zaterdagavond 21 oktober een spectaculaire tijdrit in de parkeergarage van MECC Maastricht. Sprint zo snel mogelijk naar de vierde etage van de parkeergarage, waar een DJ en een á BLOC biertje voor je klaar staan. Er is maar plek voor 126 mensen. Schrijf je dus snel in of kom de renners aanmoedigen. Meer info vind je hier.

Bezoek de Fietssport stand

Natuurlijk is Fietssport ook aanwezig op Euro Cycling XP. Breng een bezoekje aan onze stand en vertel ons jouw grensverleggende uitdaging. Heb je nog geen uitdaging op de planning staan? Geen probleem, wij helpen je op weg. Kies uit de 2.500 toertochten of meer dan 700 uitdagende routes op ons platform.

Sluit je op de beurs een Basic of PLUS account af? Dan ligt er een leuk presentje voor je klaar. Zien we je eind oktober in Maastricht?