Een collectieve zorgverzekering via de NTFU

Voor het behalen van je sportieve doelen wil je fit zijn. En is een goede conditie en gezondheid belangrijk. En als er dan toch iets is, wil je de zorg die jij als fietser nodig hebt. Daarom hebben NTFU en Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Met extra vergoedingen en korting op de premie van je zorgverzekering.


Bereken je premie

Een collectieve zorgverzekering via de NTFU

Speciale zorgverzekering voor fietsers

De NTFU heeft goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Daarom krijg je een aantrekkelijke korting op jouw premie en die van je gezin:

Aanvullende verzekering vol interessante extra's

Bereken jouw premie

Op www.zk.nl/ntfu kun je alles nog eens rustig nalezen en jouw zorgpremie voor 2022 uitrekenen. Ben je al collectief verzekerd via de NTFU en Zilveren Kruis? Dan hoef je helemaal niks te doen. Je hebt jouw nieuwe premie voor 2022 al ontvangen. Je bekijkt alles makkelijk via Mijn Zilveren Kruis.

Vertel me meer over deze verzekering

Meer weten over de speciale zorgverzekering die Zilveren Kruis opstelde met de NTFU? Schrijf je vrijblijvend in voor een speciale nieuwsbrief over deze sportpolis en maak kans op een dynamische fietspositiemeting van Shimano. De winnaar krijgt automatisch bericht.

Deze actie is afgelopen.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen