Zelf een toertocht organiseren?

Heb je plannen om zelf een toertocht of fietsevenement te organiseren en wil je graag meer weten over thema’s als veiligheid, inrichting van de route en/of promotie? Sluit je net als ruim 600 andere fietsverenigingen en –organisaties aan bij wielersportbond NTFU. 

Door je aan te sluiten kun je onder andere profiteren van:

  • Vermelding van jullie tocht op de Fietssportkalender: Breng jouw tocht bij 330.000 fietsers onder de aandacht via bijvoorbeeld Fietssport.nl en in de gedrukte kalender.
  • Scan & Go: Je kunt gratis gebruik maken van het NTFU-scanprogramma Scan & Go.
  • Aansprakelijkheidsverzekering tijdens tochten: Je bent automatisch verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid bij het organiseren van tochten.
  • Ondersteuning: De NTFU heeft veel kennis over het organiseren van activiteiten. Loop je ergens tegenaan? De medewerkers en vrijwilligers van de NTFU denken graag met je mee!
Zelf een toertocht organiseren?

De NTFU zet zich in voor de belangen van de fietssport in Nederland. Dit doet zij onder andere door een goede relatie op te bouwen met de beheerders van wegen en natuur in Nederland. Ook voor jou, als organisator van een evenement, is goed contact met alle betrokkenen van belang. Benieuwd naar het werk van de NTFU? Neem contact op via info@ntfu.nl.

Relevante links