Actievoorwaarden Vriendenvoordeel

Wie kunnen er deelnemen?
Je kunt deelnemen aan de actie als je lid bent.

Wanneer ben je lid?
Je bent lid als je een lopend lidmaatschap hebt bij ons. Dat kan via een van de ruim 500 fietsverenigingen of direct via Fietssport

Hoe kan ik deelnemen?
Je kunt deelnemen aan de Vriendenvoordeelactie als je een Fietssport-account hebt. Heb je nog geen account? Dan kun je die hier gratis aanmaken

Tot wanneer kan ik deelnemen?
De actie loopt van 4 september t/m 1 oktober 2023. 

Geen bezwaar?
Fietsers die via jou worden uitgenodigd ontvangen van ons een mailtje met een inschrijfformulier. Bespreek vooraf of hij/zij hier op zit te wachten en meld je fietsvriend(in) alleen aan voor de actie als hij/zij hiermee instemt. Als jouw fietsvriend(in) geen gebruik maakt van het aanbod, dan verwijderen we zijn/haar naam en e-mailadres aan het eind van de actieperiode uit ons systeem. 

Wat ontvang ik als bedankje?
Jij ontvangt als bedankje een kortingscode voor twee personen voor een toertocht op Fietssport.nl. De kortingscode geldt alleen bij voorinschrijven via het Fietssport-formulier en kan onderaan het formulier ingevuld worden. Inschrijven met korting voor tochten die een eigen inschrijfsysteem gebruiken, is helaas niet mogelijk.

Wat kan ik winnen? 
Jij en het aangedragen lid maken ook nog kans op een van de hoofdprijzen. De winnaar wordt op 3 oktober willekeurig geselecteerd en ontvangt persoonlijk bericht. Om kans te maken op de hoofdprijzen moet ten minste één van de twee leden 18 jaar of ouder zijn. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor een geldbedrag of andere prijs en de winnaars moeten beschikbaar zijn op de vastgestelde data. 

Vragen of klachten?
Stuur deze naar info@fietssport.nl. Voor vragen of klachten over de bescherming van persoonsgegevens verwijzen we je naar de NTFU-regeling Rechten Betrokkenen.

Op deze actie is ons privacy statement van toepassing. De voorwaarden voor deze actie kunnen eenzijdig door de NTFU worden gewijzigd.