Vrienden voordeel

Er is niets mooier dan samen fietsen: samen naar die ene uitdaging toe trainen, nieuwe rondjes ontdekken of slap ouwehoeren. Daarom belonen we jou en je fietsvriend(in) als je hem of haar aandraagt als lid van de NTFU. Van extra korting op toertochten tot een reis naar Mallorca. Vriendenvoordeel dus!

Samen sterker

Of het nu gaat om het openhouden van MTB-routes, verbeteren van het imago of regelen van vergunningen voor toertochten: wielersportbond NTFU zet zich in voor wat jij als wielrenner, mountainbiker of gravelbiker belangrijk vindt. Dankzij de steun van 75.000 leden kunnen we dit werk blijven doen en uitbreiden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Om op nog meer plekken te ondersteunen en jouw stem te laten horen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk fietsers zich aansluiten bij ons peloton. Want wie kan de voordelen van ons lidmaatschap beter uitleggen dan onze leden zelf? Help je ons met nieuwe leden werven? Dan belonen we jouw inzet natuurlijk.

Toeren met z'n tweeën

Voor het aandragen van een nieuw lid ontvang je drie euro extra korting op je voorinschrijving voor een toertocht op onze kalender. Het nieuwe lid krijgt dezelfde korting, zodat jullie samen voordelig van start kunnen. 

Prijzenpot

Maar dat is niet alles: je maakt ook nog kans op deelname aan een fietsevenement of fietsreis voor twee personen. Na afloop van de actieperiode (1 oktober 2023) loten deelnemers automatisch mee naar de volgende prijzen:

VIP-pakket voor Limburgs Mooiste (24 en 25 mei 2024)
De organisatie stelt twee gratis startbewijzen beschikbaar voor een van de mountainbike- of racefietsroutes door het Zuid-Limburgse Heuvelland. Daarnaast zorgt de organisatie ervoor dat deelnemers na afloop extra in de watten worden gelegd.

Deelname aan Road to Basel van Biketrips (september 2024)
Onze reispartner Biketrips stelt twee startplekken beschikbaar voor de nieuwe reis Road to Basel, een prachtige 4-daagse tocht van Nederland naar Zwitserland via de Eifel en Vogezen. Deze reis is inclusief overnachtingen, ontbijt, diner, bevoorrading, mecanicien en busreis terug voor twee personen.

Fietsvakantie naar Mallorca via Rompelberg Cycling Holidays (februari/april 2024)
Mallorca is een mekka voor wielrenners. Rompelberg Cycling Holidays geeft een geheel verzorgde droomreis voor twee personen naar het Spaanse eiland cadeau. De trip is inclusief vluchten, transfers, fietshuur, gidsen en overnachtingen in een gezellig hotel met fraaie appartementen (op basis van half pension).

Hoe doe je mee? 

Meedoen is simpel. Log in op je Fietssport-profiel en vul de voornaam en het e-mailadres van je fietsvriend(inn)en in. Zij ontvangen een mail met een speciaal inschrijfformulier. Als je fietsvriend(in) besluit lid te worden, ontvang je per mail een kortingscode voor een toertocht. Daarnaast doen jullie automatisch mee aan de loting voor een van de fietsbelevingen 

Nodig je fietsvrienden uit + 


Nog geen account? Maak die hier gratis aan. De voorwaarden van deze actie lees je hier.

 

Vrienden van Fietssport

Dankzij trouwe partners als Rompelberg Cycling Holidays, Biketrips en Limburgs Mooiste kunnen we jou en jouw fietsvrienden blij maken met mooie prijzen. 

Vriendenvoordeel logo's
Vriendenvoordeel logo's
Vriendenvoordeel logo's