Korting bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!


Ik wil Fietssport PLUS

Korting bij 2.500+ NTFU toertochten

De mooiste tochten

Of je nou rustig met je vrienden hoogtemeters wilt maken in Limburg of wilt genieten van een prachtige rit door de polder. Van de Friese dijken bedwingen tot uitkijken naar dat welverdiende biertje. En van rustig peddelen en bijkletsen tussen de molens tot in een gecontroleerde groep met strak tempo naar de tussenstop knallen. Nederland barst van de prachtige toertochten. En bij Fietssport beschikken we over het grootste aanbod toertochten van heel Nederland; voor iedereen zit er wat tussen! Allemaal met passie georganiseerd door fietsers zoals jij en ik. Van lokale tochten met 100 mensen tot het grote Limburgs Mooiste. 

"Alles wordt voor je geregeld. Je hoeft zelf alleen nog maar te trappen."

Korting met Fietssport PLUS

Met Fietssport PLUS ontvang je korting op zo'n 2.500 NTFU-toertochten. Deze korting is van toepassing op grote evenementen zoals de Jan Janssen Classic, maar ook bij de kleinschalige evenementen bij jou in de buurt kun je voordelig van start. Fiets jij regelmatig een toertocht dan loopt je voordeel snel op.

Inschrijven en gaan met Scan & Go

Geen papieren formulieren invullen of afkoelen in een lange wachtrij. Met Fietssport PLUS kun je snel van start bij toertochten. Laat jouw persoonlijke Scan & Go barcode scannen bij de inschrijftafel en geniet van je rit.

Speciale acties en voordelen

Als PLUS-lid profiteer je niet alleen van korting maar kun je voor sommige populaire evenementen als eerste een plekje bemachtigen. Maar ook tijdens toertochten profiteer je als PLUS-lid van voordelen. Zo hebben we op sommige tochten een speciale onderhoudsservice of kun je jouw fiets door onze speciale fietswasstraat halen.

Bespaar op jouw volgende tocht

Met Fietssport PLUS ontvang je korting bij toertochten en kun jij je snel en eenvoudig inschrijven.

Ik wil Fietssport PLUS
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen