Unieke kortingen en voordelen

Met Fietssport PLUS lig jij direct op kop. Als lid van het grootste wielerpeloton van Nederland profiteer je van een betrouwbare fietsverzekering, ontvang je korting op toertochten, download je gratis routes én ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine. Maar dat is niet alles! Met Fietssport PLUS ontvang je exclusieve aanbiedingen van onze partners. 

Neem PLUS en pak die korting

Unieke kortingen en voordelen

FuturumShop 

De fietssport is een échte materiaalsport. Om jou tegen een scherpe prijs van het beste materiaal te voorzien, werken we samen met de grootste webshop voor wielrenners en mountainbikers. Als PLUS-gebruiker profiteer je het hele jaar door van exclusieve aanbiedingen bij FuturumShop. De link naar de FuturumShop-kortingpagina vind je in jouw profiel. 

Bkool

In de wintermaanden en op regenachtige dagen werken veel fietsers hun training af op een indoortrainer. Ben je nieuw in de virtuele wereld? Dan kun je als PLUS-gebruiker 3 maanden lang gratis kennismaken met het fietsplatform Bkool. in Bkool staan miljoenen échte routes die je virtueel kunt fietsen. Trap je stuk op de Paterberg, scheur door het velodroom, slinger de Stelvio op of waag je aan een etappe uit de Tour, Giro of Vuelta. Op je scherm kun je schakelen tussen 2D, 3D, kaart én – wat Bkool echt gaaf maakt – een real life video van de route. Zo kun je in je eigen ‘pain cave’ toch genieten van het uitzicht vanaf een Alpencol. Claim jouw gratis code in je profiel. 

Handige links