De toertochten op Fietssport

De toertochten op Fietssport

Op Fietssport vind je de NTFU-toertochtenkalender; het grootste en meest complete overzicht van Nederland met ruim 2.500 toertochten. Van kleine tot zeer grote evenementen voor racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers: voor iedere fietser, beginnend of gevorderd: er zit altijd wel een toertocht tussen die bij je past!

Nieuwe uitdagingen

Je fietst één of meerdere keren per week, alleen of met vrienden, en weet ondertussen al precies waar de boomwortels door het fietspad heen groeien. Een nieuwe route in een andere omgeving, uitgezet door fietsliefhebbers, zou een welkome afwisseling zijn!

Soorten tochten

Op Fietssport.nl vind je verschillende soorten wielerevenementen:

2.500 tochten per jaar

Jaarlijks worden in Nederland ruim 2.500 toertochten georganiseerd voor sportieve racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers. Bekende voorbeelden zijn de Jan Janssen Classic en Limburgs Mooiste, maar ook een kleinere toertocht is het fietsen zeker waard. Ieder jaar doen de organisaties hun best om de mooiste routes in het parcours op te nemen. En je kunt er zeker van zijn dat deze routes door echte fietsliefhebbers zijn samengesteld.

Kortingsregeling NTFU

NTFU-leden en Fietssport PLUS- gebruikers ontvangen bij deelname aan toertochten uit de NTFU-toertochtenkalender korting op het inschrijfgeld:

Inschrijfgeld NTFU-korting
Tot en met € 5,- € 1,00
Tot en met € 10,- € 2,00
Meer dan € 10,- € 3,00

Meer weten over het voordeel van een Fietssport PLUS-account? Klik hier voor het overzicht.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen