Singletracks wordt Fietssport

Singletracks.nl is sinds 2018 onderdeel van Fietssport.nl, het platform voor de sportieve fietser van wielersportbond NTFU. Op Fietssport.nl vind je activiteiten, routes en artikelen over de fietssport. 

Alhoewel Singletracks een treffende naam was voor onze activiteiten konden we het vaak niet de aandacht geven die het verdiende. Met een beetje pijn in ons hart sluiten we Singletracks daarom af. Maar wat we de afgelopen tijd op Fietssport hebben neergezet voor de mountainbiker maakt ons wel ontzettend trots.

Singletracks wordt Fietssport

Fietssport magazine online

Op Fietssport vind je ons online magazine met tips & tricks, persoonlijke verhalen en gave reizen. Een greep uit onze artikelen:

Fietssport = mountainbike = groen

Op Fietssport vind je routes, toertochten, tips & tricks en trailupdates voor mountainbikers. Maak een gratis Fietssport account aan en wij maken Fietssport voor jou op maat. Als mountainbiker vind je dan vooral nieuws en informatie die past bij jouw sportbeleving. Groen is de kleur die wij hebben gegeven aan alle mountainbike gerelateerde informatie.

Fietssport op maat – schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trailupdate? Maak dan een account aan en meld je vervolgens aan voor onze nieuwsbrief op maat.

Maak een gratis Fietssport account aan

Met een Fietssport account maken we van Fietssport een persoonlijke assistent die jou de informatie biedt die past bij jouw beleving!

Registreren
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen