De mooiste routes voor sportieve fietsers

De mooiste routes voor sportieve fietsers

Op Fietssport vind je mooie en uitdagende fietsroutes van en voor sportieve fietsers. De routes op Fietssport.nl zijn aangeleverd door lokale NTFU-fietsverenigingen. Liefhebbers die hun omgeving goed kennen en weten waar jij als wielrenner of mountainbiker blij van wordt: rustige wegen, dijkjes met weergaloze vergezichten, smalle singletracks en klimmetjes om je kuiten te laten voelen dat je sport!

We zijn in Nederland met ruim 800.000 sportieve fietsers: mannen en vrouwen die aan hun gezondheid en conditie willen werken of gewoon lekker in- en ontspannen in de buitenlucht. Zo fietsen we vele kilometers en ontdekken we steeds weer nieuwe wegen en paden waar we rustig en veilig kunnen sporten. Deze kennis delen we graag met elkaar. Maak gebruik van de routekennis van je collega-fietsers en help ons mee het routeplatform verder te verbeteren!

Downloaden GPX-tracks

De tracks op Fietssport.nl zijn gratis te downloaden als je lid bent van de NTFU of een Fietssport Plus account hebt afgesloten. Download de tracks op je GPS en je hoeft niet bang te zijn de weg kwijt te raken. Routes op Fietssport komen altijd weer uit op het startpunt.

Jouw routes uploaden

We stellen hoge eisen aan routes, daarom vind je op Fietssport alleen routes die zijn aangeleverd door NTFU-verenigingen. Wil jij ons meehelpen door routes te beoordelen en controleren? Stuur dan een mailtje naar routes@fietssport.nl.

Beoordelen routes

Wanneer je een route gefietst hebt, laat ons vooral weten wat jouw ervaring was. Bij iedere route kun je kort aangeven wat je ervan vond. Met jouw beoordeling maken wij de routes nog beter.

Fiets een keer mee

Heb je een mooie route ontdekt in jouw ‘achtertuin’ en zou je graag nog meer kilometers fietsen op basis van de kennis van jouw collega-fietsers? Sluit je eens aan bij de vereniging die jou wist te inspireren met een mooie route. Je zult je verbazen over de hoeveelheid kennis die aanwezig is bij fietsclubs!

Vind een club bij jou in de buurt.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen