NTFU en FuturumShop werken samen aan een sterkere wielersport

NTFU en FuturumShop slaan de handen ineen voor een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt de mooiste toertochten bij haar klanten onder de aandacht én beloont Fietssport PLUS-gebruikers.

NTFU en FuturumShop slaan de handen ineen voor een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt de mooiste toertochten bij haar klanten onder de aandacht én beloont Fietssport PLUS-gebruikers. Door de krachten te bundelen kunnen kunnen wij meer voor jou als wielrenner of mountainbiker betekenen. Hoe we dat doen? 

Promotie toertochten

Uit onderzoek van Gfk, BikeMotion en de NTFU blijkt dat 331.000 fietsers al regelmatig een toertocht fietsen. Samen zijn zij elk jaar goed voor 1,8 miljoen starts. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor het fietsen van tochten, informeert FuturumShop haar fanatieke klanten over mooie tochten in de buurt. 

Inspiratie en advies

In ons Magazine én online vind je gave reisverhalen, nieuws uit de branche, de mooiste routes en tochten en lees je over training, voeding en gezondheid. Ook FuturumShop heeft allerlei leuke blogs zodat jij het juiste materiaal kiest. Wat dacht je van de keuzehulp voor onderkledingwinterschoenen of banden

Speciale korting

Als PLUS-gebruiker profiteer je het hele jaar door van exclusieve aanbiedingen bij FuturumShop. De link naar de FuturumShop-kortingpagina vind je in jouw profiel. 

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen