Fietsvrouwen wordt Fietssport

Fietsvrouwen.nl is sinds 2018 onderdeel van Fietssport.nl, het platform voor de sportieve fietser van wielersportbond NTFU. Op Fietssport.nl vind je activiteiten, routes en artikelen over de fietssport. Daarbij besteden we aandacht aan specifieke behoeftes van sportieve vrouwen.

Fietsvrouwen wordt Fietssport

Toertochten voor sportieve vrouwen

Natuurlijk kun je als vrouw aan iedere tocht op Fietssport.nl meedoen. Toch  is het ook wel eens prettig om een tocht te rijden met alleen vrouwen. Er worden jaarlijks dan ook meerdere ‘ladies only’-tochten georganiseerd. Kies in het toertochtenoverzicht in het filter voor ‘vrouwentocht’ en zet deze evenementen in jouw agenda.

Fietssport magazine online

In het online magazine van Fietssport lees je tips & tricks, mooie reisverhalen en verdiepende artikelen. Ook informatie specifiek voor sportieve vrouwen lees je terug in ons magazine. Een kleine greep uit onze artikelen:

Fietssport op maat – schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met een Fietssport-account kun jij Fietssport zo inrichten dat je altijd op maat wordt geïnformeerd. Gaat jouw voorkeur uit naar wielrennen of mountainbiken? Geef het aan in je profiel en wij zorgen ervoor dat je op de homepage geïnspireerd raakt met leuke tochten en uitdagende routes die bij jou passen. En wil jij als eerste op de hoogte zijn van leuke events en artikelen voor vrouwen? Geef dan bij jouw voorkeuren aan dat je geïnteresseerd bent in nieuws voor fietsvrouwen en meld je aan voor onze nieuwsbrief op maat.

Maak een gratis Fietssport account aan

Met een Fietssport account maken we van Fietssport een persoonlijke assistent die jou de informatie biedt die past bij jouw beleving!

Registreren
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen