Welkomstactie Cyclon

In samenwerking met Cyclon biedt Fietssport nieuwe PLUS-leden een welkomstgeschenk aan. Het gaat om een Cyclon schoonmaakset met een winkelwaarde van 27,50 euro. De set bevat All Weather Lube (125 ml), Bike Cleaner (550 ml), Instant Polish Wax (100 ml), een cassetteklauw en borstel. 

Looptijd

Deze actie loopt van 7 september tot 1 oktober 2020. 

Gegevens

Cyclon B.V. is verantwoordelijk voor de verzending van het welkomstgeschenk. Om de schoonmaakset te verzenden, hebben we jouw toestemming nodig om je naam en adresgegevens te delen. Dat doe je in dit aanmeldformulier voor het PLUS-lidmaatschap. Geef je geen toestemming? Dan kunnen we het welkomstgeschenk niet verzenden. 

Jouw gegevens worden door Cyclon B.V. uitsluitend gebruikt om het welkomstgeschenk te versturen. Na de verzending worden jouw gegevens verwijderd.  

Verzending

Heb je gekozen voor een XL-lidmaatschap? Dan gaat je lidmaatschap direct in en ontvang je jouw welkomstgeschenk in de week van 5 oktober. Kies je ervoor jouw lidmaatschap per 1 januari 2021 te starten? Dan ontvang je het welkomstgeschenk begin januari. 

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen