woensdag 15 mei 2019

Hel van Twente 2019

PH Terrein Veenelandenweg 34

Hel van Twente

De grootste midweekse toertocht van Nederland

Doe je mee aan de Hel van Twente? Net als de ongeveer 1.200 andere wielrenners uit het hele land kun je deze woensdag ... meer genieten van deze goed verzorgde tocht door het mooie Twentse en Duitse land. Met verschillende afstanden is het een uitdaging voor iedereen! De tocht is door de NTFU bekroond met het keurmerk 'Extra goed geregeld', de hoogst mogelijke waardering. Met de Hel van Twente is Almelo al meer dan 30 jaar gastheer van de grootste midweekse toertocht van Nederland.

ATV Ruiten Drie organiseert met de Hel van Twente een tocht voor de beginner tot de gevorderde fietser. De tocht heeft 4 volledige uitgepijlde routes van 60, 100, 160 en 200 kilometer met meerdere verzorgingsposten van onder meer Sportvoedingwebshop. Aan het einde van de tocht word je getrakteerd op een lekker broodje hamburger.

De “Hel” kent een afwisselend parcours door de mooiste delen van Twente en Grafschaft Bentheim in Duitsland. Het glooiende heuvellandschap, de vlakke weilanden, de beboste natuurgebieden worden afgewisseld met de open akkers.

Door de nieuwe opzet van de routes kun je onderweg op meerdere plekken kiezen. Heb je goede benen, dan kun je onderweg kiezen voor een lange afstand. Is de Hel toch te zwaar? Dan kun je op meerdere plekken voor een kortere route kiezen.

Vanaf 2019 is de Hel van Twente zwaarder dan ooit; de nieuwste route van 200 kilometer kent zelfs meer dan 1000 hoogtemeters. De korte afstand van 60 kilometer is daarentegen een allemans vriend en uitermate geschikt voor beginnende fietsers of E-bikes.

Zien we jou bij de Hel van Twente? Je bent woensdag 15 mei van harte welkom bij voetbalvereniging PH in Almelo op het sportpark De Schelfhorst. Hier zijn volop parkeerplaatsen, douche– en kleedruimten en een bewaakte fietsenstalling. De start is tussen 08.30 en 09.30 uur. Schrijf je online van te voren in, dan hoef je niet in de rij te staan!
minder

Ga naar de editie van 2020

Inschrijving gesloten

Log in of meld je aan voor een gratis account

en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart.

Helaas, niet alle routes zijn beschikbaar

Hoewel we erg ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is het i.v.m. bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen niet altijd mogelijk.

Als een route nog niet beschikbaar is, tonen we alleen de startlocatie.

Ik snap het

De gemiddelde score over 114 reviews

5 / 5.0
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren

Specificering score

Zeer goed
75%
Goed
25%
Voldoende
1%
Onvoldoende
0%
Slecht
0%

Scores per thema

Route en de omgeving
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren
Route-aanduiding
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren
Prijs-kwaliteit verhouding
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren
Verzorging onderweg
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren
Voorzieningen startlocatie
5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 sterren
98%

van de deelnemers raadt deze toertocht aan

447 x

Toegevoegd aan favorieten
Maak favoriet

109 reacties


Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot alle reacties.

Inloggen Registreren