Deze tocht is geannuleerd op 6 juli 2020.

Zondag 4 oktober 2020

Tour de Dumoulin

Tour de Dumoulin

Tom Dumoulin wil zich hard maken voor de ontwikkeling van het wielrennen en wil hier op zijn manier graag een steentje aan bijdragen. Vanuit liefde voor het (Limburgs) wielrennen, de ontwikkeling van de jeugd en het organiseren van een jaarlijkse evenement is Stichting Tour de Dumoulin opgericht.

Jaarlijkse beleving
Stichting Tour de Dumoulin organiseert de jaarlijkse beleving: Tour de Dumoulin. Een wielerdag voor jong en oud. Op 4 oktober 2020 vindt de tweede editie plaats met onder andere een programma tot en met 14 jaar en een toertocht over uitdagende trainingsroutes van Tom vanaf 15 jaar, een wielerdorp in
... het centrum van Maastricht.

Inspireren
Stichting Tour de Dumoulin wil tijdens de jaarlijkse beleving deelnemers inspireren tot bewegen en ze de kans geven om een dag uit het leven van een professioneel wielrenner te ervaren in een veilige omgeving. De wielerdag is laagdrempelig en zeer toegankelijk voor de jeugd en biedt uitdaging en spanning voor de volwassenen.

Doelstelling
Kennismaking, beleving en het inspireren van de deelnemers om te bewegen en/of te wielrennen staat bij Tour de Dumoulin centraal. Het jaarlijkse evenement is het vliegwiel en de motor achter het behalen van de doelstelling van Stichting Tour de Dumoulin: het bijdragen aan de ontwikkeling van het wielrennen, en dan vooral de jeugd.

Locatie Maastricht (Limburg)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling