Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zaterdag 7 maart 2020

Parelkoers

Heeze, de parel van Brabant. Ontdek het mooiste wat Noord-Brabant te bieden heeft in de Parelkoers, georganiseerd door Grinta Events.

De uitgestippelde routes voeren door een uniek natuurgebied. Tijdens de Parelkoers is het mogelijk om 70 km (gravel), 75 km (race) en 110 km (race) te fietsen. Zo zal de unieke graveltocht over de mooiste plekjes van De Groote Heide gaan. De Groote Heide is een prachtig natuurgebied aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens. De grote biodiversiteit van dit gebied zorgt ervoor dat De Groote Heide zich in de top van Europese natuurgebieden bevindt. Ook de routes voor de racefiets
... zullen onder andere langs dit gebied lopen.

Bij de prijs inbegrepen:

1. FOTO's
Onderweg zal onze sportfotograaf jouw prestaties op de gevoelige plaat vastleggen. De foto's zijn nadien terug te vinden op onze website.

2. VERZORGINGSPOSTEN
Het zal je vóór, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Sportvoeding, fruit, repen en drinken zal voor je klaarstaan op onze verzorgingsposten. Daardoor kunnen jij en je fietsvrienden / fietsvriendinnen optimaal presteren én genieten!

3. FIETSENSTALLING
Bij de start en finish van de Parelkoers beschikken we over een fietsenstalling die tijdens het evenement zal worden beveiligd. Op vertoon van je polsbandje dat overeenkomt met jouw digitale inschrijving kun je jouw fiets onderbrengen en weer ophalen.

4. TECHNISCHE ONDERSTEUNING
Onderweg ondersteunen wij de deelnemers door middel van technische support in geval van pech. Na een pechgeval proberen wij zo snel mogelijk ter plaatste te komen om je weer op weg te helpen.

5. GRATIS PASTA MAALTIJD
Na voltooiing van de tocht kun je napraten onder het genot van een speciaalbiertje en pasta maaltijd in Tapperij de Zwaan. Dit is bij de prijs inbegrepen.

6. SEGMENTEN KLASSEMENT
Meet je met de snelste deelnemers van de Parelkoers door de door ons opgestelde segmenten zo snel mogelijk af te leggen. Iedere route heeft meerdere segmenten, zo bevinden er zich een aantal onverharde segmenten op de gravel route. Ook in de wegroutes zullen segmenten worden opgenomen. Aan het einde van de rit worden voor de snelste renners op iedere afstand een prijzen uitgereikt.

7. SPECIAALBIERTJE NA AANKOMST
Nadien is er de mogelijk om gratis een speciaalbiertje te drinken en na te praten over de rit die je hebt volbracht in Tapperij de Zwaan, een gezellig en gemoedelijk café in Heeze.

Locatie Heeze (Noord-Brabant)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling