Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 21 juni 2020

Langste Dag Challenge

Op zondag 21 juni 2020 gaan we opnieuw op avontuur en fietsen we op de langste dag van het jaar van Rotterdam naar Roubaix. De nieuwe wielerklassieker op de kalender! #RORO2020. Wij combineren klimmetjes uit de Ronde van Vlaanderen, kasseienstroken en finishen op het Vélodrome van Roubaix.

Dit jaar fietsen we dwars door Nederland, België en Frankrijk. Nieuw dit jaar is, naast de bekende afstand van 300 kilometer, ook een route van 200 kilometer (start rond Antwerpen). De finish ligt op de meest historische plek uit de wielergeschiedenis, namelijk het Vélodrome André-Pétrieux. In de volksmond beter bekend als het Roubaix Vélodrome.
... Speciaal voor de Langste Dag Challenge opent de wielerbaan haar deuren en zo treden de deelnemers in de voetsporen van Terpstra, Boonen, Cancellara, Moser en vele andere legendes. Durven jullie het aan?

Je wordt bij ontvangst, onderweg en zeker bij de finish als een echte Ploegmaat verzorgd. Als je met vrienden op pad gaat, zijn dingen goed geregeld. Dat is het doel van de Langste Dag Challenge: een heroïsche dag op de fiets met je vrienden.

Waarom?
- Een trainingsdoel voor komende winter
- Heroïsche tocht van 300 kilometer
- Omdat de Ploegmaats alles voor je geregeld hebben

Locatie Rotterdam (Zuid-Holland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling