Zaterdag 26 oktober 2019

Nachtrit van Dom tot Dom

Van zaterdag op zondag wordt de klok verzet, worden de dagen korter en vult de stad zich met sfeervolle verlichting. Sluit je aan bij het verlichte peloton van Utrechtse wielrenners en zet de Domtoren in de schijnwerpers.

Met jouw deelname aan de Nachtrit van Dom tot Dom draag je bij aan het fonds noodzakelijk voor het restaureren en verlichten van de Domtoren van Utrecht. Met het Fietsfestival Domplein op 26 oktober laten we samen zien hoe belangrijk licht is in de donkere uren van de nacht.

Wielrenners verzamelen zich op 26 oktober in het hart van de stad en fietsen in
... de avondschemer de stad uit richting de Heuvelrug. De wielertocht is 60-80 kilometer lang en geschikt voor de geoefende wielrenner. Je fietst in kleinere groepjes over een mooie route en zorgt voor genoeg licht op je fiets. Hiermee maak je de weg voor je zichtbaar en zien deelnemers er van een afstand uit als rijdende lichtbundels van wielrenners. Door mee te fietsen aan de Nachtrit van Dom tot Dom laat je zien hoe belangrijk goede verlichting is en dat je om de het restaureren en verlichten van de prachtige Domtoren geeft!

Locatie Zeist (Utrecht)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling