Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Donderdag 21 mei 2020

16 Dorpentocht tbv KWF 2020

Stichting Vélo Joure organiseert de 34e 16 Dorpentocht. De met het predicaat Extra Goed Geregeld' bekroonde tocht is een prachtig fietsevenement die door vele fietsliefhebbers gezien als dé voorbereiding op de Fiets 11-stedentocht en als gezellig uitje op Hemelvaartsdag. Het thema in 2020 is 'Ode aan de Kermiskoers'. Laat je verrassen!
Vier prachtige routes, volledig gepijld, veilig en prima verzorgd! Dit jaar een extra lange route welke de 'Flandrien' route wordt genoemd.

Ook dit jaar staat de tocht geheel in het teken van de Kankerbestrijding. Wellicht een cliché maar dé belangrijkste reden om mee te doen aan deze fietstocht is
... om op een sportieve wijze bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Te veel mensen krijgen te maken deze ziekte of worden er in hun omgeving mee geconfronteerd. Door het onderzoek te blijven ondersteunen, komt de oplossing voor genezing voor deze vreselijke ziekte steeds dichterbij. Dit jaar gaat de helft van de opbrengst naar de Paulien van Deutekom Foundation. De andere helft naar het KWF.

Locatie Joure (Friesland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling