woensdag 13 mei 2020

Hel van Twente 2020

Almelo (Overijssel)

De “Hel” kent een afwisselend parcours door de mooiste delen van Twente en Grafschaft Bentheim in Duitsland. Het glooiende heuvellandschap, de vlakke weilanden, de beboste natuurgebieden worden afgewisseld met de ... meer open akkers. Kom jij genieten van deze bijzonder mooie, midweekse toertocht?

Doe je mee aan de Hel van Twente? Net als de ongeveer 1.200 andere wielrenners uit het hele land kun je deze woensdag genieten van deze goed verzorgde tocht door het mooie Twentse en Duitse land. Met verschillende afstanden is het een uitdaging voor iedereen! De tocht is door de NTFU bekroond met het keurmerk 'Extra goed geregeld', de hoogst mogelijke waardering. Met de Hel van Twente is Almelo al meer dan 30 jaar gastheer van de grootste midweekse toertocht van Nederland.

ATV Ruiten Drie organiseert met de Hel van Twente een tocht voor de beginner tot de gevorderde fietser. De tocht heeft 4 volledige uitgepijlde routes van 60, 100, 160 en 200 kilometer met meerdere verzorgingsposten van onder meer Sportvoedingwebshop. Aan het einde van de tocht word je getrakteerd op een lekker broodje hamburger.

De “Hel” kent een afwisselend parcours door de mooiste delen van Twente en Grafschaft Bentheim in Duitsland. Het glooiende heuvellandschap, de vlakke weilanden, de beboste natuurgebieden worden afgewisseld met de open akkers.

Door de nieuwe opzet van de routes kun je onderweg op meerdere plekken kiezen. Heb je goede benen, dan kun je onderweg kiezen voor een lange afstand. Is de Hel toch te zwaar? Dan kun je op meerdere plekken voor een kortere route kiezen.

Vanaf 2019 is de Hel van Twente zwaarder dan ooit; de nieuwste route van 200 kilometer kent zelfs meer dan 1000 hoogtemeters. De korte afstand van 60 kilometer is daarentegen een allemans vriend en uitermate geschikt voor beginnende fietsers of E-bikes.

Zien we jou bij de Hel van Twente? Je bent woensdag 14 mei van harte welkom bij voetbalvereniging PH in Almelo op het sportpark De Schelfhorst. Hier zijn volop parkeerplaatsen, douche– en kleedruimten en een bewaakte fietsenstalling. De start is tussen 08.30 en 09.30 uur. Schrijf je online van te voren in, dan hoef je niet in de rij te staan!
minder

Online inschrijven

Log in of meld je aan voor een gratis account

en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart.

Helaas, niet alle routes zijn beschikbaar

Hoewel we ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is dit niet altijd mogelijk.

Als een route nog niet beschikbaar is, tonen we alleen de startlocatie.

Ik snap het

De gemiddelde score over 87 beoordelingen

4.7 / 5.0

Specificering score

Zeer goed
74
Goed
25
Voldoende
1
Onvoldoende
0
Slecht
0

Scores per thema

De route en de omgeving
Route-aanduiding
Prijs-kwaliteit verhouding
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
99 %

van de deelnemers raadt deze toertocht aan

68 deelnemers

hebben zich al ingeschreven
schrijf je ook online in
De online inschrijving is geopend tot 12 mei 2020.

110 x

Toegevoegd aan favorieten
Maak favoriet

82 reacties


Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot alle reacties.

Registreren