Zaterdag 14 september 2019

Herfst Tour 2019

Een ware nazomer-klassieker vanaf de NIEUWE STARTLOCATIE het clubgebouw van Tennisvereniging Luck Raeck in Maarssen. Eenvoudig te bereiken via de A-2 afslag 6 ri Maarssen N-230. Daarna 2e afslag en u volgt Oud-Zuilen. Bij de rotonde rechtsaf en aan uw linkerzijde bevindt zich de GRATIS parkeergelegenheid van het sportpark. De vernieuwde Herfsttour leent zich perfect voor zowel wielrenners als toerrijders en maakt deel uit van het inmiddels gerenommeerde, 'extra goed geregelde' drieluik Lente-, Zomer- en Herfsttour dat RTC De Domstad en RTC Het Kasteel Haarzuilens (zie www.rtchetkasteel.nl) in nauwe samenwerking organiseren. U kunt starten tussen 08.00 en 10.00 uur. Let ... op ... starttijd voor de 65-route is tussen 09.00 en 10.00 uur.

De Herfsttour brengt u o.a. naar het Máxima Park, het historische Oudewater, de Krimpenerwaard, het Beijersche poldergebied en het natuurgebied De Loet. Op de terugweg doorkruist u o.a. het mooie Reeuwijkse plassengebied en komt u tevens langs het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens.

De routes gaan uitsluitend over autoluwe wegen, prima fietspaden en bevatten nagenoeg geen verkeerslichten. Daardoor kunt u aangenaam en veilig doorfietsen. Betaling per pin is uiteraard mogelijk.
Wij zien u graag aan de start verschijnen.

Locatie Maarssen (Utrecht)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling