Zondag 27 oktober 2019

de Hel van Berghem 2019

De Hel van Berghem wordt dit jaar uitgebreid met een echte gps Marathon. Dit is 1 grote ronde van 105km. De eerste 10 km en de laatste 10 km zijn hetzelfde als van de30km route. Men kan daar dus de pijlen volgen van de 30km lus. Er wordt op tijd aangegeven waar de Marathon route splitst van de30km route. Daarna is men dus aangewezen op de gps. De Marathon is voor 80% onverhard en gaat over gravelpaden, landweggetjes en single tracks. Er zijn 2 pauzeplaatsen: eentje is bij kasteel de Tongelaar in Mill, de 2e is aan de Oschweg in ... Zeeland waar ook de pauzeplaats is van de 50 km route. Bij inschrijving krijgen de deelnemers van de gps Marathon een consumptiebon mee voor de koffie in Mill.

De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, omgeven door de gemeenten Bernheze, Uden, Landerd en Oss.
Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. De Maashorst ontwikkelt voor haar bewoners, ondernemers en toeristen een dynamische en inspirerende omgeving, waarin het goed wonen en recreëren is.

Locatie Berghem (Noord-Brabant)
Fiets type  Mountainbiketocht
Beoordeling