zondag 5 mei 2019

Deurne-Deurne 2019

Deurne (Noord-Brabant)

Op zondag 5 mei wordt voor de 15e keer de toertocht Deurne-Deurne gehouden. Evenals in 2018 zijn start en finish te vinden in het hart van Deurne, in het gemeentehuis ... meer aan de markt.

Wielrenners kunnen kiezen voor een rit van 85 of 128 kilometer. Deze rit voert de renners door een mooi en gevarieerd landschap. Deelnemers voor de tocht van 128 Km kunnen inschrijven en starten tussen 08.00 en 09.00 uur.

De 85 kilometer tocht is ook prima geschikt voor E-bikers en randonneurs. Deelnemers voor de tocht van 85 Km kunnen inschrijven en starten tussen 08.00 en 09.30 uur.

Mountainbikers kunnen, eveneens van 08.00 en 09:30 uur inschrijven voor een zomer ATB tocht van 45 km Deze ATB-tocht is geschikt voor mountainbike en cyclocross fiets. De tocht is niet geschikt voor racefietsen.

Wielrenners let op! TWC de Wekkers gaat mee met de tijd ala Strade Bianche. In de rit van 85 km zit voor de pauze plaats een mooi gravelpad van 3 km, de 128 km komt hier 2 x overheen. Een tip van onze oud veldrijder Frank van Bakel "vol gas er overheen!" 

De organisatie van Deurne-Deurne is vanaf 2015 in handen van Tour- en Wieler Club (TWC) De Wekkers. De Toertocht is een door NTFU erkende tocht. Zo zijn er onder anderen Scan & go, douchegelegenheid en een bewaakte fietsenstalling beschikbaar.

Alle routes zijn uitgepijld en uiteraard op GPS beschikbaar bij de startlocatie maar ook te downloaden via www.gpsies.com

Info: https://www.twcdewekkers.nl/
minder

Log in of meld je aan voor een gratis account

en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart.

Helaas, niet alle routes zijn beschikbaar

Hoewel we ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is dit niet altijd mogelijk.

Als een route nog niet beschikbaar is, tonen we alleen de startlocatie.

Ik snap het

De gemiddelde score over 9 beoordelingen

3.9 / 5.0

Specificering score

Zeer goed
33
Goed
33
Voldoende
22
Onvoldoende
11
Slecht
0

Scores per thema

De route en de omgeving
Route-aanduiding
Prijs-kwaliteit verhouding
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
78 %

van de deelnemers raadt deze toertocht aan

26 x

Toegevoegd aan favorieten
Maak favoriet

9 reacties


Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot alle reacties.

Registreren